Megmutatjuk a határainkat ostromló migránsáradatot

168 óra   2017. augusztus 15. , 09:18

Egy augusztusi reggel dél felé vettük az irányt, hogy megnézzük, mi igaz a kerítésszaggatásról, nők elleni erőszakról, vérszomjas terroristák veszélyéről szóló propagandaszövegekből.

Tompánál egy lélek sem, csak a senki földjén egy elhagyott, lepusztult vámmentes boltban találkoztunk három középkorú férfival, akik a tranzitzóna pengéi mellett várták a lehetőséget, hogy bejuthassanak Európába. Szedett-vedett szállásukon látszott, hogy nem ők az első lakói, de valami nem stimmelt. Három fekhelyen kívül nem volt más a helyiségben, csak egy agyonpüfölt bokszzsák lógott a plafonról. Nem láttunk terrorista kiképzőtáborra utaló jeleket, nem voltak a falon Soros Györgyöt ábrázoló poszterek és semmi egyéb, ami arra utalt volna, hogy itt százak és ezrek készülnének megtámadni kis hazánkat.

De nem adtuk fel, folytattuk a keresést.

Szabadkán a téglagyárban az új tulajdonostól érdeklődtünk, hol vannak a magyarokat megtámadni akaró migráncshadak, akik százával várakoznak, gyűlnek és szerveződnek mielőtt elindulnak a határ felé. A válasz egy lekezelő mosoly volt. Az egykori menedéket már félig lebontották. A sátortábort is benőtte a csalán. Ma már csak egy ottfelejtett szótár emlékeztet az egykori lakókra. Nem akartunk hinni a szemünknek, ezért tovább kerestük a magasra nőtt gazban bujkáló ellenséget.

Teljes cikk itt.