1300 migránst telepítettek Magyarországra? Egyenes választ várnak a népet átverő Orbántól

alfahir.hu   2018. január 12. , 15:25

Reagált a Jobbik az 1300 migráns betelepítésének hírére.

- Azt eddig is tudtuk, hogy Orbán a kötvénybizniszen keresztül beengedett az országba 20 ezer gazdag migránst, 2016 februárjában pedig aláírta a kvóták végrehajtásáról szóló tanácsi határozatot, ám a legdurvább rémálmainkban sem gondoltuk volna, hogy azt végre is hajtja és valóban 1300 bevándorlót telepít be az országba - jelentette ki sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a Jobbik szóvivője.

A külügy helyettes államtitkára, Altusz Kristóf ezt a Times of Malta című lapnak ismerte el egy interjúban, hozzátéve: eltitkolták a lakosság elől a történteket, hogy védjék a migránsok biztonságát.

Jakab szerint amennyiben ez tényleg megtörtént, az az évszázad legnagyobb fideszes átverése, hiszen színház volt az "Állítsuk meg Brüsszelt!"-kampány, a népszavazás, a sorosozás és a konzultáció is.

Ha így történt, Orbán Viktor átverte a nemzetet és becsapta a saját szavazóit is - mondta Jakab, majd hozzátette: ha tényleg létezik Soros-terv, akkor azt épp a Soros-ösztöndíjas Orbán hajtja végre.

 A Jobbik követeli, hogy Orbán a nyilvánosság előtt adjon magyarázatot arra, ki ez az 1300 ember, hogy kerültek ide, honnan jöttek, miből élnek és hol vannak most.


A cikk folytatásáért kérjük kattintson az alábbi linkre!